T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
NİĞDE / MERKEZ - Yıldıztepe Hacıabdullah Şehit Mehmet Kayahan Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yıldıztepe Hacıabdullah Şehit Mehmet Kayahan Çok Programlı Anadolu Lisesi

YILDIZTEPE KASABASI BAHÇELİEVLER MAH.NİĞDE
Vizyon
İstiyoruz ki Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğru yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Öğrencilerimizi günümüz şartlarına uygun, çağın gerektirdiği bilgi birikimine sahip, kendine güvenen, insana saygılı sosyal bireyler olarak yetişmelerine fırsat vermek ve onları yaşamın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır.
BAŞARILARIMIZ EKLENECEKTİR.
Öğretim Şekli :ÖRGÜN EĞİTİM
08.30-16.00
KALORİFER-MERKEZİ SİSTEM
İNGİLİZCE ALMANCA
Var
YILDIZTEPE KASABASI BAHÇELİ EVLER MAH.
35 KM
Proje Çalışmaları
Okulumuza ait Hacıabdullah Şehit Doğan Demir Ortaokulu ile birlikte yürütülen E-Tiwining proje çalışmaları devam etmektedir.